Росія залучила близько 330 тисяч людей для нападу на Україну

1501 0
Наразі рф для нарощення наступу перегруповує війська на Слобожанському напрямку.
Фото російської армії/з відкритих джерел

Фото російської армії/з відкритих джерел

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу заявив, що росія для вторгнення в Україну залучила близько 330 тисяч осіб. 

«Росія для вторгнення в Україну залучила близько 330 тисяч осіб. Чисельність угруповань на напрямках близько 150 тисяч осіб. Якщо враховувати повітряний та морський компонент, цифра буде приблизно 220 тисяч військовослужбовців. Крім того, залучені підрозділи бойові армійські системи, федеральна служба військ гвардії та мобілізаційні підрозділи», – наголосив він.

Читайте також: Ми збираємося звільнити всі наші території, включно з Кримом, – Резніков

Він додав, що на Слобожанському напрямку противник перегруповує війська для нарощування наступальних можливостей.

Нагадаємо, у травні президент України Володимир Зеленський заявляв, що Україну на війні захищають 700 тисяч військових. Уся ця кількість людей і техніки розкидані по всій території країни. А народний депутат України, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін у інтерв’ю УП сказав, що президент росії володимир путін максимально відірваний від реальності і не сприйме жодного варіанту, крім своєї перемоги, тому важливо його зупинити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!