Росія завдала по Україні кілька ударів. Де пролунали вибухи

4954 0
Протягом години під обстріл потрапили п’ять залізничних станцій в центрі і на заході України.
Фото: ілюстративне/Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: ілюстративне/Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні вранці, 25 квітня, росія завдала удару по кількох областях в Україні. У Вінницькій області пролунали вибухи, на Львівщині спрацювала протиповітряна оборона. Також вибухи пролунали у Рівненській області.

Напередодні, 24 квітня, російські військові завдали ракетного удару по Кременчуцькій теплоелектроцентралі та по Кременчуцькому нафтопереробному заводу. Внаслідок обстрілу одна людина загинула й семеро постраждали.

Читайте також: У двох населених пунктах Львівської області – пожежі, – Козицький 

Уранці сьогодні, 25 квітня, протягом години під обстріл потрапили п’ять залізничних станцій в центрі і на заході України. Очільник Укрзалізниці Олександр Камишін повідомив, що є постраждалі.

Нагадаємо, що на Львівщині пролунали кілька вибухів. Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що в області працюють сили протиповітряної оборони, однак мешканцям радять не покидати укриття до відбою тривоги. У двох населених пунктах у Золочівському районі на Львівщини виникли пожежі. Ситуація залишається контрольованою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!