Росія зазнала величезних втрат серед офіцерів молодшого та середнього рангу, – розвідка

1206 0
Втрати призведуть до подальшого зниження бойового духу і поганої дисципліни у військах.

Російська армія у війні в Україні зазнала нищівних втрат серед офіцерів середнього та молодшого рангу, що спричинить наступне зниження бойового духу і погану дисципліну у військах рф. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, повідомляє Європейська правда.

За даними розвідки, командирів бригад та батальйонів скеровуюють на передову назустріч небезпеці, бо вони несуть безкомпромісну відповідальність за дії своїх підрозділів. Так само молодшим офіцерам доводилося керувати тактичними діями найнижчого рівня, оскільки в армії не вистачає кадрів добре навчених і наділених повноваженнями військових сержантського складу, які виконують цю роль у західних військах.

Читайте також: Є чотири наративи, які росія просуває проти України. Кулеба після Давоса

Втрата значної частини молодого покоління професійних офіцерів, ймовірно, погіршить поточні проблеми з модернізацією підходу до командування та управління. Крім того, батальйонні тактичні групи, які відтворюються в Україні з уцілілих частин з кількох підрозділів, швидше за все будуть менш ефективними через брак молодших командирів.

Ураховуючи численні повідомлення про локальні бунти серед російських сил в Україні, брак досвідчених командирів взводів і рот, ймовірно, це призведе до настуапного зниження бойового духу і збереження поганої дисципліни.

Нагадаємо, що російські війська не змогли ефективно використати свої елітні підрозділи повітряно-десантних сил (ВДВ) у війні проти України. Через те, що росіяни не передбачили опір українців, вони понесли значні втрати серед десантників. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!