Росія збільшує чисельність найманців ПВК для війни в Україні, – розвідка

949 0
Бойові втрати рф намагається компенсувати прихованою мобілізацією, але це не дало результатів.
Фото: gur.gov.ua

Фото: gur.gov.ua

Міністерство оборони російської федерації вирішило збільшити чисельність найманців приватних військових формувань для війни в Україні. Прихована мобілізація, якою росія намагалася компенсувати бойові втрати у війні проти України, не дала результатів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони.

«Проведення прихованої мобілізації в центральних та південно-східних регіонах рф зазнає невдач. Росіяни все частіше відмовляються йти вмирати за ідеї кремлівського диктатора. Зважаючи на це, в міністерстві оборони країни-агресора вирішили збільшити кількість найманців ПВК, які беруть участь у бойових діях на території України», – повідомляють у розвідці.

Читайте також: Експерти пояснили, чому збільшення армії не допоможе росії

Зазначається, що найперше командування зс рф у війні проти України активно використовує представників російської ПВК «Вагнер»/«Ліга»

За оцінками воєнної розвідки України, на тимчасово окупованих територіях перебуває близько 4500-5000 бойовиків. Вони працюють на певних напрямках як штурмові загони, які діють у першій лінії наступальних військ.

Нагадаємо, що російський диктатор владімір путін підписав указ, яким штатна чисельність армії країни-агресора збільшується з 1 січня 2023 року на 137 000 осіб. Так, чисельність армії рф згідно з указом має становитиме 1,15 млн осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!