Росія збільшила виробництво боєприпасів, але їхня якість стає гіршою, – Буданов

768 0
Очільник ГУР також вважає, що нинішніх західних санкцій недостатньо.
Фото: ГУР

Фото: ГУР

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що росія з кінця літа 2023 року збільшує виробництво боєприпасів, якщо порівнювати з попередніми роками, проте їхня якість стає гіршою. Про це він розповів в інтерв'ю Le Monde, передає пресслужба ГУР.

«Якщо порівнювати з попередніми роками, то з кінця літа 2023 року спостерігаємо збільшення кількості виготовлених росією боєприпасів. Водночас відзначаємо зниження якості цих снарядів», – зазначив Буданов.

За його словами, у російських ракет є низка недоліків, зокрема вони часто промахуються. Водночас українські Збройні Сили негайно дають відповідь. Ціллю стають військові об’єкти.

Читайте також: Україні не вистачає сучасних систем ППО

«Інтенсивне застосування безпілотників з обох боків зумовило неможливість проведення як російських, так і українських наступальних операцій. Ще один фактор – щільність мінних полів, якої не було з часів Другої світової війни», – зазначив він.

Очільник ГУР також вважає, що нинішніх західних санкцій недостатньо. Вони повинні були б зачепити основні сектори економіки рф: енергетику, металургію і фінансову систему загалом.

Нагадаємо, раніше начальник ГУР МОУ Кирило Буданов висловив своє бачення щодо мобілізації в Україні. Детальніше читайте тут.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!