У МВС назвали мету авіаудару по Міжнародному центру миротворчості на Львівщині

27131 0
Окупанти по Львівщині випустили вісім ракет.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Окупанти пробують показати, що в Україні немає жодного безпечного та спокійного місця та деморалізувати українців. Так прокоментував атаку, яку сьогодні вранці, 13 березня, окупанти здійснили по Львівщині, радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко під час національного ефіру.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

«Чому це робиться? Тому, що росіяни намагаються показати, що немає жодної точки, де можна бути спокійними. Це потрібно для деморалізації українського суспільства. Ця тактика зрозуміла», – каже Вадим Денисенко.

За його словами, цієї ночі повітряну тривогу оголосили по всій території України, включно із Закарпаттям, а за день до цього – на половині території країни.

«Так вони пробують показати, що в країні немає безпечного місця. Особливо розуміючи, що Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська область з великою кількістю переселенців», – каже він.

За даними Вадима Денисенка, по Яворівському полігону спрацювало ППО, одна з ракет була збита.

Нагадаємо, що на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, вони випустили 8 ракет.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!