Росіяни поцілили у музей Ханенків та університет Шевченка в Києві. Фото

2302 0
«Нелюди воюють проти мирних мешканців та української культури».
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

Під час масованого ракетного удару в Києві постраждали заклади освіти та культури. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

«Центр міста. Заклади культури та освіти. Національний університет Шевченка, музей Ханенків, музей ім. Т. Шевченка, парк ім. Т. Шевченка. Нелюди воюють проти мирних мешканців та української культури», − пояснив він. 

Читайте також: Ракетний удар по Львову. Онлайн-трансляція 

Нагадаємо, вранці 10 жовтня під час масштабної повітряної тривоги у центрі столиці пролунали щонайменше 2 вибухи. Інформацію підтвердив мер Києва Віталій Кличко зазначивши, що вибухи пролунали у Шевченківському та Солом'янському районах. За його словами, є кілька влучань в об‘єкти критичної інфраструктури міста. Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.

Мер Києва звернувся до всіх мешканців столиці з проханням під час тривоги перебувати в укриттях та не виїжджати в місто без гострої необхідності. Мешканців передмість закликають не їхати сьогодні в столицю. 

Пізніше у поліції Києва повідомили про 5 загиблих та 12 потерпілих внаслідок ранкових обстрілів столиці.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!