Росіяни штурмують «Азовсталь», відомо про загибель двох жінок

2187 0
Противник пробує прорватися на територію заводу.
Завод "Азовсталь" під бомбардуваннями росіян/Фото: з відкритих джерел

Завод "Азовсталь" під бомбардуваннями росіян/Фото: з відкритих джерел

Російські загарбники розпочали штурм заводу «Азовсталь», який боронять українські Сили оборони в заблокованому Маріуполі. Про це повідомив заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар, пише УП. 

За словами Паламара, окупанти просто зараз намагаються прорватися на територію заводу. Перед штурмом російська авіація бомбила комбінат.

Читайте також: «Це помста. Вони бачили, як добре ми живемо». Депутатка про Маріуполь

«Ми знаємо, що президенту доповідають про ситуацію в Маріуполі і він тримає руку на пульсі. Тому ми чекаємо від нього різких дій, оскільки ситуація дуже складна», – сказав він. 

Зазначимо, що напередодні після часткової евакуації цивільних з території «Азовсталі» російські окупанти 2 травня обстрілювали територію заводу «Азовсталь», де переховуються цивільні та українські захисники. Полк «Азов» також повідомив, що після вчорашніх масованих авіабомбардувань території заводу «Азовсталь» російськими окупантами стало відомо про загибель двох цивільних жінок. 

Нагадаємо, що учора, 2 травня, у Маріуполі відбувся другий етап евакуації людей з міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!