Росіяни вдарили ракетами у телевежу в Києві

1192 0
Тимчасово будуть перебої з трансляцією телеканалів.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У Києві російські війська атакували телевежу на Дорогожичах. Через це у столиці тимчасово будуть перебої з трансляцією телеканалів. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

Ракетними ударами окупанти влучили в апаратну мовника на телевежі. У зв’язку з цим тимчасово відсутні телеканали. Деякі з них продовжили працювати на Ютюбі, а найближчим часом мають увімкнути резервне мовлення.

Читайте також: «Доведіть, що ви з нами». Зеленському у Європарламенті аплодували стоячи

Як повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, за кілька хвилин після цього цифрове мовлення від відновила низка каналів, як-от: UA. Перший, 1+1, Рада, Інтер, Україна24, ICTV, СТБ.

За даними ДСНС України, станом на 18:00 год, внаслідок обстрілу Київської телевізійної вежі у Шевченківському районі попередньо загинуло 5 осіб та 5 осіб постраждало. Роботи тривають.

Раніше у Києві прогриміла серія вибухів, кілька разів у столиці оголошували повітряну тривогу.

Нагадаємо, що міністр оборони Олексій Резніков звернувся з українців та попередив, що найближчим часом ворог готує масштабну інформаційно-психологічну операцію про нібито капітуляцію України. Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу і української армії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!