Росіяни вночі атакували Київ дронами-камікадзе. Сили ППО збили всі

762 0
У повітряному просторі Києва зафіксували пʼять ворожих безпілотників.
Фото: WB GRUP

Фото: WB GRUP

У ніч проти 30 грудня росіяни здійснили атаку на Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed. Їх успішно збили Сили оборони України.

Джерело: очільник міської військової адміністрації Сергій Попко

«Ворог продовжує здійснювати масовані повітряні напади на столицю України. Після вчорашнього ракетного обстрілу, який не приніс агресору результатів, сьогодні вночі столиця витримала атаку іранських безпілотників «Shahed», – розповів він

Читайте також: Майже половина киян – без світла внаслідок ракетної атаки рф

За його словами, у повітряному просторі Києва зафіксували пʼять ворожих безпілотників. Сили протиповітряної оборони збили повітряні цілі. Водночас міський голова Києва Віталій Кличко пізніше повідомив, що, за інформацією сил ППО, 7 дронів-камікадзе «летіли» на Київ. Два з них збили на підльоті до столиці, 5 – над Києвом. Внаслідок падіння уламків у Голосіївському районі пошкоджені вікна в житловому будинку та в одній нежитловій будівлі. Постраждалих немає.

Нагадаємо, 29 грудня росіяни знову завдали масованого ракетного удару по Україні. Зранку вибухи пролунали у Львові та області. Також росіяни обстріляли низку областей України. Детальніше про ракетну атаку окупантів  читайте тут.

Антоніна Костик

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!