Росіяни з танка обстріляли будинок для літніх людей на Луганщині. 56 загиблих

1740 0
Людей, які вижили, росіяни викрали і вивезлу на окуповану територію.
Кремінна, Луганська область/Фото: Сергій Гайдай

Кремінна, Луганська область/Фото: Сергій Гайдай

У місті Кремінна Луганської області російські військові розстріляли упритул з танка будинок для літніх людей, у результаті чого загинули 56 осіб, ще 15 людей викрали. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Телеграмі.

«11 березня російські окупанти з танка обстріляли будинок для людей похилого віку у Кремінній. Цинічно та навмисно. Просто підігнали танк, поставили навпроти будинку і почали стріляти», – написав він. 

Читайте також: Російські війська розбомбили школу мистецтв у Маріуполі. Там ховалося ще близько 400 людей

У результаті обстрілів 56 людей загинули на місці, а ще 15 людей окупанти викрали та вивезли на окуповану територію у Сватове до обласного геріатричного інтернату. Дістатися до місця трагедії досі неможливо.

Нагадаємо, що вчора, 19 березня, російські військові скинули бомби на школу мистецтв №12 у Лівобережному районі Маріуполя, де ховалося близько 400 маріупольців – жінки, діти та люди похилого віку. Відомо, що будівля зруйнована, а під завалами досі перебувають мирні люди. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!