Росіяни завдали ракетного удару по ракетному заводу, – Укроборонопром

17300 0
Це підприємство виробляє керовані зенітні ракети класу «земля-повітря» для комплексів С-300, а також вироби і вузли для оснащення літаків і вертольотів різних типів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Росія нанесла удари по одному з ракетних підприємств державного оборонного-промислового комплексу – ДП «Жулянський машинобудівний завод «Візар». Про це повідомляє Державний концерн «Укроборонпром».

Читайте також: Київ зазнав обстрілів. Пролунали вибухи 

«Це сталося після того, як «ширпотреб» українського виробництва – саме так стверджували у фашистській Росії – потопив флагман Чорноморського флоту РФ вартістю до 1 млрд доларів. Йдеться про дві ракети РК-360МЦ «Нептун» виробництва цілої низки державних та приватних підприємств, які знищили крейсер «Москва» країни-агресора», – зазначили у відомстві.

В «Укроборонпромі» додали, що попри регулярні ракетні удари та обстріли наших оборонних підприємств, Україні є чим воювати.

Читайте також: Російський крейсер «Москва» перекинувся і почав тонути

«Динаміка надходження військової та спеціальної техніки до найпотужнішої армії світу – Збройних сил України – тільки зростає», – запевнив державний концерн.

Жулянський машинобудівний завод «Візар» – підприємство авіаційної промисловості України з виробництва керованих зенітних ракет класу «земля-повітря» для комплексів С-300, а також виробів і вузлів для оснащення літаків і вертольотів різних типів. Входить до концерну Укроборонпром. Заснований 1968 року, розташований на території Київської області.
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!