Київ

Росіяни знову атакували Київ ракетами

840 0
За оперативними зведеннями, жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

У ніч на  1 травня росіяни здійснили чергову ракетну атаку За попередньою інформацією, ППО збило усі ворожі ракети та БПЛА над Києвом. Про це повідомляє КМВА

«Цієї ночі ворог здійснив чергову масовану повітряну атаку України. Другу поспіль за останні 3 дні. За попередньою інформацією обстріл ракетами був здійснений з літаків стратегічної авіації (типу Ту95мс). У столиці тривога тривала біля 3-х годин. Рашисти вкотре атакували комплексно – одночасно крилатими ракетами та дронами», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, в повітряному просторі Києва силами ППО усі ворожі ракети та БПЛА були знищені.

Начальник КМВА Сергій Попко додав, що за наявними зараз оперативними зведеннями, жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано.

Як повідомили у Генштабі, окупанти завдали ударів по території України із дев’яти Ту-95 з району Оленєгорськ, що в Мурманській області та двох Ту-160 із району Каспійського моря. Силам та засобам протиповітряної оборони Збройних сил України вдалося знищити 15 ракет ворога.

Нагадаємо, в ніч на 28 квітня під час нічної атаки сили ППО знищили над Україною 21 з 23 крилатих ракет X-101/X-555 і два безпілотники. З них 11 ракет і 2 БПЛА в повітряному просторі Києва.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!