Російська техніка пішла на прорив в Київській області

5673 0
Крім того, по місцю дислокації відділу прикордонної служби «Млачівка» Житомирського загону обстряли з градів.
Фото: Віталій Носач, РБК-Україна

Фото: Віталій Носач, РБК-Україна

В Київській області російські війська пішли на прорив державного кордону. Військова техніка ворога зайшла через пункт пропуску «Вільча». Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Крім того, по місцю дислокації відділу прикордонної служби «Млачівка» Житомирського загону обстряли з градів.

 «Прикордонниками разом з українськими військовими прийнято бій», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Напад Росії на Україну. Оперативна інформація. Оновлюється

Зазначимо, прикордонні підрозділи в залежності від ситуації передислоковуються на запасні позиції та діють у взаємодії з Збройними силами України та Нацгвардією.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. Через це на всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!