Російські контрактники чекають кінця травня, аби швидше втекти з України. СБУ перехопила розмову

2849 0
Ті з них, які заїхали в Україну у лютому, начебто мають підстави «законно» залишити службу.
Фото мілітарного порталу

Фото мілітарного порталу

Російські контрактники чекають кінця травня, аби швидше втекти з України. Про це інформує СБУ з посиланням на перехоплені розмови російських військових.

У кінці травня, за даними СБУ, спливає визначений законодавством РФ 90-денний термін на проведення «спецоперації». Тому ті з них, які заїхали в Україну у лютому, начебто мають підстави «законно» залишити службу. Про це свідчать телефонні розмови окупантів.

«Сказали, заміни не буде жодної. Ніхто нас міняти не хоче, всі відмовляються сюди їхати. Думаю, певно, зараз досиджу, три місяці як стукне, на…, треба вибиратися… Буду шукати щось на гражданці», – каже російський військовий.

Знайти нових охочих воювати непросто, тож командування намагається втримати хоч цих солдатів.

«Приїздять, агітують там, якими тільки способами: «Молодші класи пишуть вам листи. Якщо ви поїдете, хто тут залишиться». Лякають, що характеристику зіпсують в особовій справі, але це ще жодного не зупинило», – кажуть окупанти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!