Російські медіа зробили сюжет про міського голову Львова

4405 0
Журналісти російського телеканалу заявляють, що Андрій Садовий готує своїх дітей до війни з Москвою.
Фото зі сторінки Андрія Садового

Фото зі сторінки Андрія Садового

Телеканал «Россия 24» випустив сюжет про те, що міський голова Львова Андрій Садовий готує своїх дітей до війни з Москвою. Про це написали також «Вести.RU», повідомляють в одному з львівських блогів у Телеграмі.

«У соцмережі чиновник виставив фотозвіт про поїздку на стрільбище в Івано-Франківську, а в коментарі написав, що це добра можливість навчитися поводитися зі зброєю та покращити навички. Він підкреслив, що такі вміння важливі для кожного українця, поки поруч такий сусід, як Росія», йдеться у сюжеті телеканалу про опублікований допис Андрій Садового у Фейсбуку за 5 січня цього року.

 

Читайте також: Чому у нічному клубі виник конфлікт через російськомовні пісні в караоке

Міський голова писав, що в межах розвитку територіальної оборони з дітьми відвідав спортивно-стрілецький тир «СВД Легіон» на Івано-Франківщині. За його словами, це  добра можливість навчитись або ж освіжити свої навички поводження зі зброєю.

«Корисно і ефективно провели час. Наші хлопці вперше спробували стріляти і засвоїли базові знання. Поки маємо такого сусіда, як Москва, ці вміння, на мою думку, є обов’язковими для кожного українця»,  пише він.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!