Російські окупанти запустили ракету на пологовий будинок у Маріуполі. Поранено 17 осіб, серед яких породіллі

4519 0
Сьогодні росіяни скинули авіабомбу в район лікарні та пологового будинку, де перебували мами з дітьми.
Фото: Поліція Донецької області

Фото: Поліція Донецької області

Російські військові нанесли авіаудар по пологовому будинку та дитячій лікарні у Маріуполі. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко на своїй сторінці у Фейсбук.

«Пологовий будинок у центрі міста, лікарня, дитяче відділення і терапія – усе це знищене під час авіанальоту російської авіації на Маріуполь. Росіяни! Ви не лише перетнули межу неприпустимих стосунків між державами та народами. Ви перетнули межу людяності. Припиніть називати себе людьми!», – звернувся Павло Кириленко.

Інформацію також підтвердив ексзаступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

«Російські окупанти нанесли артудар по пологовому будинку №2 у Маріуполі. Зі слів очевидців, пологового будинку більше не існує, багато поранених та вбитих жінок», – повідомив правоохоронець.

Унаслідок російського удару по пологовому будинку в Маріуполі поранено 17 осіб – породіллі та персонал. 

За повідомлення поліції, ще один удар прийшовся поблизу у центрі міста. Поліцейські документують наслідки бомбардування. Вибухотехніки збирають речові докази для Міжнародного суду ООН.

Фото поліції Донеччини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!