Російські окупанти вбили шестирічну дівчинку в Маріуполі

1415 0
Відомо, що батько дитини також отримав поранення.
Фото: AP

Фото: AP

Унаслідок російських обстрілів Маріуполя Донецької області 27 лютого 6-річна дівчинка отримала смертельні поранення, вона померла у лікарні. Про це повідомили у агенції AP. 

«У портовому місті Маріуполь, де українці намагаються зупинити російський наступ, швидка допомога доставила до міської лікарні 6-річну дівчинку, смертельно поранену під час російських обстрілів», – йдеться у матеріалі.

Зазначають, що бригада медиків боролася за її життя, а у той час її мати стояла біля машини «швидкої». Відомо, що батько дитини також отримав поранення.

Нагадаємо, що учора, 27 лютого, у столиці диверсійно-розвідувальна група ворога розстріляла родину з трьома дітьми, дорослі та одна дитина загинули. Як уточнює Українська правда, батьки та Поліна загинули. Ще одна дівчинка у реанімації КМКЛ № 17, а хлопчик – в Охматдиті.

Читайте також: У Києві диверсанти розстріляли сім'ю з трьома дітьми

Також додамо, як заявляв міністр оборони України​ Олексій Резніков напередодні, Росія намагається змінити тактику. Окупаційні війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.

 

 

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!