Росіяни возили з собою мобільні крематорії, щоб приховувати воєнні злочини – Подоляк

2076 0
Він стверджує, що це спланований геноцид.
Фото зі сторінки Михайла Подоляка

Фото зі сторінки Михайла Подоляка

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російські окупанти возили за собою мобільні крематорії, щоб приховувати власні воєнні злочини. 

«Солдати росії заходили в Україну з військовим оркестром та колонами Росгвардії. Але за ними завжди йшли мобільні крематорії. Навіщо брати крематорії, якщо не віриш у спротив? Тепер зрозуміло – щоб приховати воєнні злочини. Це не помилка виконавця. Це спланований геноцид», – заявив він. 

Зазначимо, що з території Київської області вивезли вже 410 тіл вбитих мирних мешканців. Їх будуть оглядати судмедексперти, щоб задокументувати злочини, які вчинили російські військові. Після звільнення Київської області від російських загарбників з’явився фотоархів вчинків антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних мирних громадян України. Їх російські окупанти вбили з особливим звірством.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!