За злочини відповідальний кожен, хто має російський паспорт. Реакція соцмереж на «Бучанську різанину»

4135 0
Tvoemisto.tv зібрало низку реакції соціальних мереж на Бучанську різню та інші звірства ворога у містах під Києвом і не тільки.
фото андрія дубчака

фото андрія дубчака

Після звільнення Київської області від російських загарбників з’явився фотоархів вчинків антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних мирних громадян України. Їх російські окупанти вбили з особливим звірством. 

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до європейських лідерів, які нині спокійно сплять та мають що їсти, дорікнув у тому, що деякі з них досі вважають, нібито Росія та бізнес з нею – це нормально. Водночас міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що російській військові навмисно вбивали цивільних людей у Бучі. Таким чином росіяни прагнуть знищити якомога більше українців. Він у своєму повідомленні вимагає нових «руйнівних санкцій G7 зараз». Йдеться про ембарго на нафту, газ, вугілля; закриття всіх порти для російських суден і товарів; відключення всі російські банки від SWIFT.

А після цього в ЄС пообіцяли допомогти Україні в у покаранні РФ за Бучанську різанину. 

Tvoemisto.tv зібрало низку реакції соціальних мереж на Бучанську різню та інші звірства ворога у містах під Києвом і не тільки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!