Російські війська обладнують позиції на північному кордоні з Україною

1450 0
Росіяни також завдали удару по населеному пункті на Сумщині.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У брянській області рф, що за 3 км від кордону з Україною, російські військові споруджують інженерні позиції. Про це повідомляє речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник. 

«Розвідка повідомляє, що російські війська обладнують позиції в районах Подивоття та Некислиця. Це брянська область, росія, близько 3 км від державного кордону України», – пояснює він. 

Читайте також: Україна отримує всю необхідну зброю, але повільно, – Подоляк 

Додамо, що зазначені села розташовані у Сумській області. Окрім того, парою літаків Су-35 агресор завдав авіаудару по населеному пункту Білопілля, що також Сумщині.

Нагадаємо, за словами міністра оборони Олексія Резнікова, зараз Україна проходить через критичну фазу війни. На Сході йдуть дуже кровопролитні бої і бракує важкої зброї, щоб відкинути ворога.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!