Російські війська обстріляли житлові будинки Миколаєва, тривають пожежі

1377 0
Росіяни накрили Миколаїв з систем залпового вогню.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Вранці, 7 березня, російські окупанти обстріляли Миколаїв та його передмістя. Через це у житловому секторі виникли пожежі, повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте також: Жоден лідер світу не відреагував на анонсовані Росією обстріли України, – Зеленський

«Ранок 7 березня для миколаївських рятувальників та містян був важкий та напружений. Ворожі обстріли житлових кварталів та у передмісті Миколаєва призвели до пожеж», – йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожеж, які спричинені ворожими обстрілами залучені відразу рятувальники та техніка кількох аварійно-рятувальних загонів спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко підтвердив в ефірі телемарафону, що окупанти обстріляли Миколаїв із реактивних систем залпового вогню. Швидше за все, це були «Смерчі».

За інформацією Суспільного, атака сталася о 05:15. Держспецзв'язку повідомляє, що Миколаїв обстріляли із систем залпового вогню.

Інформація про жертв та постраждалих поки відсутня.

Нагадаємо, Росія анонсувала нові удари по українських підприємствах оборонного комплексу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!