Росіяни вдарили ракетами по Одесі та Миколаєву

2275 0
Росіяни завдали по об’єктах кілька ракетних ударів.
Фото: Суспільне Одеса

Фото: Суспільне Одеса

Сьогодні вранці, 4 квітня, російські ворожі війська завдали ракетного удару по одному з об'єктів в Одесі. Про це повідомив речник місцевої обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Одеса. Вночі було нанесено рашистський ракетний удар по одному з об'єктів. Подальша інформація надалі уточнюється», – написав він.

Читайте також: У Тернополі пролунав вибух

Крім того, близько 07:40 год. ранку росіяни завдали кількох ракетних ударів по Миколаєву, повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

«Збираємо дані. Як завжди, прошу вас не публікувати жодних фотографій або відео до того, як це зроблять офіційні джерела. Якщо хочете поділитися інформацією – пишіть мені в приватні повідомлення на Facebook», – закликав він.

Також цієї ночі «були сильні обстріли орками із систем залпового вогню Нововоронцовки та Мар'янського. Про це написав голова Криворізької ОВА Олександр Вілкул. За його даними, жертв немає.

Нагадаємо, що учора вночі, 3 квітня, Одеса зазнала ракетного удару. За півтори години після оголошення тривоги у місті пролунали вибухи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!