«Роза вітрів» у травні планує запустити рейси до Львова із трьох міст

20620 0
Вартість квитків стартує від 631 грн в одну сторону.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

Українська авіакомпанія «Роза вітрів» повідомляє, що з 20 травня планується запуск щоденних рейсів до Львова з Одеси, Дніпра і Харкова. Рейси виконуватимуться із пересадкою в Києві, ідеться на сайті авіакомпанії.

Читайте також: WizzAir відкриє базу у Львові та почне літати у п'ять нових міст

Рейси мають бути щоденними зі стиковкою у Києві. Виліт до Львова з Одеси, Харкова і Дніпра буде ранковим – о 7:40, а зі Львова вильоти плануються о 16:55. У зворотному напрямку також відбуватиметься пересадка в Києві.

У компанії кажуть, що вартість квитків в одну сторону стартує від 631 грн. У розкладі на травень ціни на різні напрямки стартують орієнтовно від тисячі до двох тисяч гривень. До тарифу включені ручна поклажа до 7 кг та багаж до 23 кг на одного пасажира.

Раніше повідомлялось, що що основними типами літаків, які будуть обслуговувати ці рейси, стане регіональний турбогвинтовий ATR 72-600, розрахований на 70 місць, а також регіональні реактивні авіалайнери Embraer 145. Ці рейси мали запустити у квітні.

Читайте також: Андрій Садовий закликав уряд дати містам більше автономії щодо послаблення карантину

Водночас у «Розі вітрів» зазначають, що плани на рейси можуть змінюватись – це залежатиме від рішення уряду щодо пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, наразі в Україні планують послабити карантинні обмеження вже із 12 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!