«Роза вітрів» відновила авіасполучення Київ – Львів. Фото

3373 0
Львівський аеропорт поступово виходить з карантину.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відновив перевезення пасажирів учора, 19 червня, прийнявши перші міжнародні рейси із Дортмунда, Берліна та Гданська.

Сьогодні ж, 20 червня, аеропорт прийняв міжнародний рейс WizzAir з Лондона та перший внутрішній рейс – «Роза вітрів» відновила авіасполучення між Львовом і Києвом.

Додамо, авіакомпанія кілька разів переносила запуск рейсів Київ – Львів – Київ. Ці рейси мають зручну стиковку із рейсами з Києва у Харків, Дніпро та Одесу.

Зазначимо, що Україна відновила міжнародне авіасполучення 15 червня. Країни ЄС відкриють зовнішні кордони не раніше липня.

У львівському аеропорту звертаються до пасажирів з проханням обов'язково перевіряти правила в'їзду в ту чи ту країну в умовах карантину та заздалегідь готувати необхідні документи.

Фото: Юрій Танчин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!