«Роза вітрів» запроваджує авіапроїзні

1899 0
А запуск рейсів, що сполучать Львів із Харковом, Одесою і Дніпром, перенесли на 15 червня.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

У авіакомпанії «Роза вітрів» повідомили, що запуск щоденних рейсів до Львова з Одеси, Дніпра і Харкова перенесли на 15 червня. Раніше рейси планувалось запустити 20 травня.

Окрім того, у компанії запроваджують авіапроїзні для перельотів Україною. Такий проїзний дозволяє протягом року від дати покупки бронювати перельоти за  фіксованим тарифом, незалежно від сезонних піків, обраного напрямку, завантаженості рейсу. Для власників проїзних не буде обмежень у періоді бронювання – переліт можна буде забронювати до початку реєстрації на рейс.

Читайте також: Чотири авіакомпанії заявили про відновлення рейсів з України з кінця травня

Також авіапроїзний дозволяє зробити перебронювання – змінити як дату, так і напрямок і маршрут за допомогою Контактного центру.

Ідеться про три види авіапроїзних:

  • від 10 перельотів вартістю від 540 у.о.
  • від 25 перельотів вартістю від 1200 у.о.
  • від 50 перельотів вартістю від 2100 у.о.

За кожним видом проїзного є свої умови, з якими можна ознайомитись на сайті авіакомпанії. Для всіх діють такі спільні умови використання: переліт економ-класом, ручна поклажа – 7 кг, зареєстрований багаж – 23 кг, харчування на борту і вибір місця оплачуються додатково.

Водночас, кажуть у компанії, при бронюванні за напрямками з пересадкою, наприклад Львів – Одеса, з авіапроїзного списується вартість двох фактичних перельотів Львів – Київ та Київ – Одеса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!