Чотири авіакомпанії заявили про відновлення рейсів з України з кінця травня

3890 0
Натомість в уряді кажуть, що міжнародні рейси повноцінно вдасться відновити не раніше осені.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Чотири міжнародні авіакомпанії Czech Airlines, Wizz Аir та Lufthansa заявили про відновлення рейсів з України наприкінці травня – на початку червня.

Читайте також: «Роза вітрів» у травні планує запустити рейси зі Львова до трьох міст

Чеська авіакомпанія Czech Airlines планує відновити рейси з України 24 травня. Авіаперевізник відновлює рейси з Праги і в Прагу. Зі Львова ця компанія не літає.

Угорська авіакомпанія WizzАir відкрила бронювання квитків на рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова з 23 травня. Більшість рейсів будуть виконувати з червня. Влітку WizzAir планує відкрити п’ять нових рейсів та базу у львівському аеропорту.

Німецька авіакомпанія Lufthansa, що літала зі Львова до Мюнхена,  частково відновлює перевезення з України з 1 червня. Поки що можна забронювати рейси з Києва до Берліна.

МАУ також оголосили про поступовий запуск рейсів із 23 травня. 

Читайте також: Які рейси відновлять у Львівському аеропорту після карантину

Додамо, що на час карантину, до 11 травня, в Україні призупинили всі авіаперевезення, крім спецрейсів для повернення українців з-за кордону. Як заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, влітку в Україні спробують відновити внутрішні авіарейси, а восени – міжнародні.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!