Погрожували ножем і пістолетом. У Львові пограбували відому родину готельєрів

2493 0
Правоохоронці затримали підозрюваних у вчиненні розбійного нападу. Їм загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення.

У Львові затримали трьох мешканців міста, яких підозрюють у вчиненні розбійного нападу на родину готельєрів. У їх помешканнях учора провели обшук, знайшли зброю та гроші.

«Правоохоронці викрили 39-річну жінку та двох чоловіків віком 32 та 33 роки. У них вчора провели обшуки, їм повідомили про підозру», – розповіла у коментарі Тvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Правоохоронці також повідомляють, що під час обшуків, до яких залучили бійців спецпідрозділу КОРД, виявили та вилучили зброю та інші речові докази причетності зловмисників до вчинення розбійного нападу.

Відомо, що 30 січня у Львові зловмисник пробрався до будинку на вулиці Кобзарській. 43-річна господарка була у будинку сама. Погрожуючи пістолетом і ножем він вимагав відчинити сейф, ударив жінку по голові. З сейфу викрав гроші та ювелірні вироби на 4,5 мільйона гривень.

За даними Zaxid.net, розбійний напад скоїли на відому у Львові родину Машталерів, що займається готельно-ресторанним бізнесом. Їм належить кілька львівських готелів, зокрема, «Євроготель» і «Соната». До кінця 2013 року їм також належав найдавніший готель міста «Жорж».

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове слідство. 

Фото: Поліція Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!