Ryanair вдвічі збільшив максимальну оплату за малий реєстрований багаж

3316 0
Пріоритетна посадка надає можливість взяти з собою в салон два предмети ручної поклажі фіксованого розміру.
Фото: aif

Фото: aif

Ірландський лоукост Ryanair збільшив оплату за послуги пріоритетної посадки та малого реєстрованого багажу. Про це повідомляє Lowcostavia.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

Мінімальна ціна на послуги залишилася без змін, а от максимальна можлива ціна на пріоритетну посадку зросла на 2 євро, а на малий реєстрований багаж – на 13 євро. Зміни вже запрацювали на всіх рейсах компанії Ryanair.

Раніше ціна послуги Priority була в межах 6–10 євро, а тепер становить 6–12 євро. Малий реєстрований багаж коштував 10-12 євро, а тепер – до 25 євро залежно від напрямку. Пріоритетна посадка надає можливість взяти з собою в салон два предмети ручної поклажі (55x40x20 см і 40х 20х25 см).

Читайте також: МАУ змінила правила безкоштовного перевезення багажу

Нагадаємо, що у січні цього року Ryanair уже підвищував ціну на пріоритетну посадку та реєстрований багаж. Тоді вартість послуг зросла приблизно на 2-3 євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!