Ryanair запустив рейс зі Львова до Венеції

2074 0
Регулярний рейс Львів – Венеція Тревізо стартував 3 серпня.
Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

Авіаперевізник Ryanair виконуватиме польоти до Венеції двічі на тиждень по вівторках та суботах. Також компанія поновила регулярні рейси до Будапешту. Про це повідомили у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Читайте також: До Львова прибув перший регулярний рейс з Саудівської Аравії. Фото, відео

Приліт до Львова з італійської Венеції здійснюватимуть у вівторок о 16:20, а в суботу о 14:10. Вильоти о 16:45 та 14:35 відповідно.

Слід зазначити, що з 31 липня МОЗ Італії оновило норми перетину кордону і українцям дозволено відвідувати країну з будь-якою метою, в тому числі і туристичною.

При цьому пасажирам, які хочуть поїхати до Італії, варто врахувати основні обов’язкові вимоги:

  • наявність біометричного закордонного паспорту;
  • наявність полісу медичного страхування;
  • наявність довідки про негативний результат ПЛР або експрес-тестування на Covіd-19, який має бути зроблений не більше ніж за 72 години до приїзду;
  • заповнена онлайн-форма санітарного контролю Passenger Locator Form, що доступна за посиланням 

Після прибуття до Італії громадяни України повинні пройти 5-денну самоізоляцію, після чого зробити повторний тест на Covіd-19, який має підтвердити негативний результат.

Також авіакомпанія Ryanair повертає регулярні рейси до угорської столиці. Польоти за маршрутом Львів – Будапешт здійснюватимуть по вівторках та суботах за графіком:

  • вівторок: приліт до Львова о 19:00, виліт зі Львова о 19:25
  • субота: приліт до Львова о 08:10, виліт зі Львова о 10:20

Зазначимо, що з 11 червня українці, які мають вітчизняне свідоцтво про повну вакцинацію, можуть в’їжджати на територію Угорщини без обмежень та без обов’язкового проходження 10-денного карантину. Без обмежень також можуть в’їжджати діти віком до 18 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!