Стала відома ймовірна причина пожежі у парафіяльному домі у Рудках

6960 0
У будівлі вигорів дах та приміщення на останньому поверсі будинку, потерпілих немає.
Львівська Архідієцезія РКЦ

Львівська Архідієцезія РКЦ

Пожежа у парафіяльному домі при храмі Успіння Пресвятої Діви Марії в Рудках, яка трапилась учора, 22 березня, могла виникнути через проблеми з опаленням або ж через коротке замикання.

«О 4.34 був виїзд у Рудки, на вулицю Степана Бандери, там була пожежа у двоповерховому цегляному будинку. Вогнем знищено дах будівлі та речі домашнього вжитку на площі 60 кв. метрів. Будинок не постраждав, і потерпілих немає. За всіма ознаками це – коротке замикання електромережі або проблеми з опаленням, але достеменно причини зясовуватимуть правоохоронці», – повідомив у коментарі Тvoemisto.tv речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев. 

Читайте також: Це сумний фінал міської господарки, або Через що могла згоріти понад 200-літня гражда

Нагадаємо, що вчора, 22 березня, сталося займання парафіяльного дому при храмі Успіння Пресвятої Діви Марії в Рудках. У 1876 року в крипті храмі Успіння Пресвятої Діви Марії був похований дідич Рудок Александер Фредро – дід митрополита Андрія Шептицького.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!