Рятувальники закликають українців утриматися від походів у Карпати

716 0
Температура на горі Піп Іван знизилася до 20 градусів морозу.
Фото: Getty Photos

Фото: Getty Photos

У високогір'ї Карпат погіршилася погода. Рятувальники закликають мандрівників утриматися від походів у гори.

Джерело: Державна служба надзвичайних ситуацій

«У горах вирує негода. Просимо утриматися від походів. У зв'язку зі снігопадами, 5 лютого, у високогiр'ї зберігається значна снiголавинна небезпека (3 рiвень)», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Весна прийде нескоро. Синоптики сказали, якої погоди львівʼянам чекати в лютому

Зазначимо, у неділю температура на горі Піп Іван знизилася до 20 градусів морозу. Видимість в районі поста – всього 20 м, туман. Вітер північний, 14 м/с. За  прогнозом Гідрометцентру морозна погода на більшості території України триматиметься щонайменше до 9 лютого.

Нагадаємо, найближчими днями територією Львівщини проходитимуть атмосферні фронти з північного заходу. Вони принесуть мокрий сніг та сніг. 

 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!