Львівський ринок «Верхній Шувар» перетворюють на торгово-розважальний комплекс. Візуалізація

20088 0
Комплекс поєднуватиме елементи ринку та сучасного торгового центру. Зараз на території колишнього ринку тривають ремонтно-будівельні роботи.

П-подібна будівля по периметру ринку, де розташовані готель, ресторан та крамниці з промтоварами продовжує працювати. Зміни торкнуться центральної частини комплексу, де раніше розміщувався продуктовий ринок. 
 
«Плануємо його вводити в експлуатацію до серпня, поетапно. Ми збережемо там сільськогосподарський ринок: овочі, м’ясо і молочна продукція», – розповів власник ТзОВ «Шувар» Роман Федишин.
 
 

На першому поверсі будуть розташовані продуктові крамнички м’ясної, молочної продукції, овочів та фруктів від фермерських господарств та малих підприємств. «Селяни будуть мати окремі місця по боках торгового комплексу, кожен зможе вибрати собі місце. Їх буде більше, ніж раніше», – розповіла маркетолог ТК «Шувар» Марта Язвінська. Цю частину ринку планують запустити в роботу в червні. 

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

На другому поверсі розташуються магазини одягу, взуття, хутра, ювелірних прикрас. За задумом, це будуть відкриті торгові зали, розмежовані меблями та елементами інтер’єру, а не стінами. 
 
 
«Ми вирішили зробити новий формат торгового залу, залучивши наших постійних орендарів, щоби вони могли відчути себе конкурентними щодо інших торгових комплексів», – сказала заступниця директора з розвитку ТК «Шувар» Оксана Ківак. 
 
На третьому поверсі будуть кафе, ресторани та дитяча розважальна зона. Довкола комплексу облаштують газони, парковку та пішохідні доріжки, зокрема пішохідну алею від трамвайної зупинки. 
 
Згідно з рішенням виконкому ЛМР від 31 березня 2017 року, яким затверджені містобудівні умови для ТзОВ «Шувар» площа забудови становить 2541,5 кв. м.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!