Садочки у Львові продовжать працювати навіть за посиленого карантину

6554 0
Водночас всі школярі у Львові із 18 жовтня йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада.
Photo by Andre Ouellet on Unsplash

Photo by Andre Ouellet on Unsplash

Садочки у Львові продовжать працювати навіть під час посиленого карантину із 18 жовтня, але з додатковими карантинними вимогами та перевірками. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Садки працюватимуть на прийом, але будуть посилені додаткові заходи контролю за масковим режимом, відвідуванням і заходом у будівлю, розміщенням дітей. Будуть жорсткіші вимоги і перевірки. З понеділка будемо їх фіксувати», – повідомив Андрій Москаленко.

При цьому всі дитячі розважальні центри з понеділка, 18 жовтня, мають призупинити свою діяльність на час нової хвилі коронавірусу.

Нагадаємо, що всі школярі у Львові із 18 жовтня йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Також це стосується позашкілля та дозвілля.

Із 18 жовтня у Львові посилюють карантинні правила. Буде заборонено проводити масові заходи окрім тих, де організатори та учасники мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 год до заходу. Театри, кінотеатри, музеї та галереї, філармонія, органний зал будуть працювати лише для відвідувачів, які мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест. Кількість відвідувачів має становити не більше 50% від загальної кількості місць. Промислові, продовольчі ринки і магазини, торгові центри, перукарні та салони краси можуть працювати, якщо там будуть вакциновані працівники або з негативним ПЛР-тестом, а також з дотриманням маскового режиму та не більше 50% заповнення торгових площ. Ресторани і кафе мають право працювати лише до 23:00, за умови 100% вакцинації або ПЛР-тестів у працівників при заповненні не більше 50%, до 4 людей за столиком. Спортзали можуть відвідувати лише вакциновані або з негативним ПЛР-тестом. Усі працівники повинні бути вакциновані. Заповненість не більше 50%. Готелі та хостели працюватимуть лише за умови наявності у всіх працівників сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту.

Якщо за 2 тижні ситуація із захворюванням не стабілізується, то з 1 листопада заклади зможуть відвідувати лише вакциновані або з наявним ПЛР-тестом. При чому, львівські ресторани уже починають друкувати наліпки про вимогу Covid-сертифікатів у відвідувачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!