Садовий повідомив про масове скорочення працівників Львівської міськради

3182 0
Чисельність ЛМР зменшать на 181 людину, тобто звільнять кожного десятого співробітника.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

У міськраді Львова через кризу оптимізують чисельність працівників. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посилання на звернення міського голови Андрія Садового до львів'ян.

За його словами, чисельність мерії зменшать на 181 людину, тобто звільнять кожного десятого співробітника.

Читайте також: Бізнес за командою не працює. Роман Матис про плани уряду та інвесторів під час карантину

«За квітень ми очікуємо мінус 70 млн грн. до місцевого бюджету. Це дуже велика втрата, вже болить голова, бо треба буде платити зарплату комунальникам, вчителям тощо. Тому ми прийняли непросте рішення — вирішили оптимізувати чисельність працівників міської ради, і ми зменшуємо її на 181 людину. Натомість, розуміємо, що в часи кризи треба інвестувати в інфраструктуру. Усі ці ремонти, які ми планували по дорогах, це все буде в роботі, бо дає можливість залучити людей і ті ж податки потім будуть поступати у наш місцевий бюджет», – каже він.

Поки що невідомо, з яких відділів та управлінь будуть скорочувати людей. Це питання будуть розглядати депутати під час сесії міськради 28 квітня. Загалом у виконавчих органах ЛМР працюють 1810 осіб, близько 300 із них – це чиновники райадміністрацій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!