Садовий пропонує збудувати у Львові патронний завод

2965 0
Разом з канадськими партнерами Укроборонпром планує будівництво патронного заводу в Україні.
фото: лода

фото: лода

Міський голова Андрій Садовий пропонує будувати у Львові патронний завод. Про це він повідомив у себе на Фейсбуку після зустрічі з генеральним директором «Укроборонпрому» Юрієм Гусєєвим.

«Разом з канадськими партнерами Укроборонпром планує будівництво патронного заводу в Україні. Моя пропозиція – однозначно будувати його саме у Львові, адже ми маємо розташовувати свої стратегічні потужності якнайдалі від ворожого кордону», – каже він.

Читайте також: Конструктор для дорослих. Як у Львові ремонтують і модернізують літаки-винищувачі

Додамо, що сьогодні відбулася підсумкова наради на території Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу. У межах зустрічі відзначили, що виготовлення продукції торік зросло на 24% або на 7,6 млрд грн у порівнянні з 2020 роком, а надходження від зовнішньоекономічної діяльності – $1 млрд 108,2 млн є найкращим показником з 2014 року. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv започаткувало спецпроєкт «Фабрики Твого міста», у якому показує промисловий Львів, розповідає про традиції львівського виробництва, сучасні технології на підприємствах, а також про те, як продукція із фабрик Львова мандрує світом. Так, про Львівський авіаційно-ремонтний завод, де ремонтують і модернізують винищувачі МіГ-29, читайте тут.

Для довідки

ДП «ЛДАРЗ» – єдине підприємство в Україні, яке відновлює МіГ-29 для захисників. МіГ-29УБ є навчально-бойовою модифікацією винищувача, що призначений для вишколу курсантів і вдосконалення бойових навичок досвідчених пілотів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!