Садовий наголосив, що розмови про ялинку не на часі

2706 0
Зараз важливіше, щоб в укриттях була достатня кількість пічок і генераторів, вважає мер.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Міський голова Львова Андрій Садовий не дав прямої відповіді на запитання, чи встановлять цього року ялинку у місті, та чи буде Різдвяний ярмарок. На запитання журналіста Tvoemisto.tv щодо встановлення ялинки, він відповів, що зараз не на часі про це говорити, і у місті поки про це не думали. 

«Навіть не починали думати на цю тему – щодо ялинки і ярмарку. Немає часу. Давайте сконцентруємось на тому, щоб мати достатньо пічок в укриттях і генераторів. Це сьогодні є пріоритетом. Інше – не на часі», – сказав він.

Зазначимо, Tvoemisto.tv у соціальній мережі Facebook провело опитування щодо встановлення новорічної ялинки, яке зібрало майже 4 тис. коментарів.

 

Водночас уже відомо, що новорічну ялинку не будуть встановлювати у Івано-Франківську. За словами мера Руслана Марцінківа, планують встановити лише «Ялинку Перемоги» з дитячих малюнків.  Натомість міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці, попри війну, розглядають встановлення ялинки. 

Нагадаємо, щороку новорічно-різдвяну ялинку у Львові урочисто відкривали у грудні, напередодні свят.  Крім ялинки, на площі біля Театру опери та балету працював Різдвяний ярмарок, де львів’яни та гості міста могли придбати різні сувеніри, а також скуштувати смаколики та гарячі напої. Цьогоріч львівських підприємців та виробників запросили до участі у різдвяному ярмарку, який відбудеться у Варшаві. 

Антоніна Костик, Марта Байдака

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!