Сайт Укрзалізниці працює з перебоями: з’явилися квитки на свята. Доповнено

5565 0
Багато людей скаржаться, що оплатили квитки, але не отримали їх через проблеми в роботі сайту.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

4 грудня Укрзалізниця відкрила продаж квитків на потяги, що відправлятимуться після 20 грудня.

Після того, як люди почали швидко розкуповувати квитки на святкові дні, сайт Укрзалізниці тимчасово припинив роботу. Це сталось в момент, коли багато людей проводили оплати, відтак, гроші з їхніх рахунків знялись, але ані бланків замовлень, ані номерів квитків вони не мають.

Через кілька годин після збою на Facebook-сторінці Укрзалізниці з’явилось пояснення – мовляв, навантаження на систему продажу збільшилось у 6 разів.

«Наразі для стабілізації роботи системи накладено обмеження у 140 сесій за секунду, необхідне, зокрема, для гарантування здійснення операцій клієнтських платежів. Найближчим часом, зі стабілізацією ситуації, обмеження будуть зняті», – кажуть в Укрзалізниці.

Читайте також: 10 лайфхаків для пасажирів Укрзалізниці

Тим часом клієнтам радять звертатись за номером техпідтримки +380 (44) 591-1988. У коментарях до допису зазначають, що додзвонитись за цим номером – неможливо. Дехто зазначає, що оплачені квитки з’явились у продажу знову, тобто Укрзалізниця просто заблокувала гроші, а поїхати у запланований час людям не вдасться.

Пізніше Укрзалізниця оприлюднила новий допис із детальнішими роз'ясненнями:

Нагадаємо, у листопаді Укрзалізниця тимчасово припинила продаж квитків на потяги, що відправлятимуться після 9 грудня. Це було пов’язано із внесенням змін у графіки руху поїздів. Наприкінці листопада відкрився продаж квитків на потяги після 9 грудня, а на потяги після 20 грудня продаж обіцяли відкрити до 5 числа.

«Зараз відкрито продаж квитків на 70% цілорічних поїздів. На решту поїздів продаж буде відкрито найближчим часом. Після реалізації усіх квитків на цілорічні поїзди, Укрзалізниця розпочне призначення додаткових поїздів на період новорічних та різдвяних свят», – кажуть в Укрзалізниці.

Зазначимо, Укрзалізниця тимчасово заборонить повертати квитки онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!