Укрзалізниця тимчасово заборонить повертати квитки онлайн

2660 0
Послугу відновлять 15 січня.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Із 15 грудня 2018 року до 15 січня 2019 року АТ «Укрзалізниця» заборонить повертати квитки через інтернет та оформляти групові заявки. Про це повідомили на сайті підприємства.

Читайте також: Укрзалізниця запускає новий потяг Бахмут – Львів

Таким чином у АТ «Укрзалізниця» хоче уникнути зловживань із квитками та штучного дефіциту в період новорічно-різдвяних свят. Квитки, які пасажири захочуть повернути, потрібно буде здавати в залізничні каси.

Як зазначають у підприємстві, більшість квитків на пікові дати через інтернет розкуповують у перші хвилини продажу. Потім значну частину викуплених квитків повертають перед відправленням поїзда. Це свідчить про те, що квитки оптом викуповуються для їхнього подальшого перепродажу. 

Читайте також: Залізничні квитки на різдвяні свята почнуть продавати до 5 грудня

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запровадила функцію повернення квитків через інтернет у липні 2013 року. Послуга доступна лише тим пасажирам, котрі придбали електронні квитки. Кошти за квиток автоматично перераховують на картку, якою пасажир оплачував купівлю квитка. Можливість повернення проїзних документів на сайті «Укрзалізниці» припиняється за 1 годину до відправлення поїзда з початкової станції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!