СБУ затримала львівських поліцейських на хабарі. Фото

2949 0
Правоохоронці затримали хабарників під час одержання неправомірної вигоди.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Слідчі Управління СБ України у Львівській області викрили на хабарництві двох оперативних уповноважених Залізничного відділу поліції ГУНП Львівщини. Про це йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Управління СБУ у Львівській області у Facebook.

«Перевертні у погонах вимагали 1700 доларів та чотири тисячі гривень з місцевої мешканки за непритягнення її сина до кримінальної відповідальності. Правоохоронці затримали хабарників під час одержання неправомірної вигоди», – сказано в повідомленні.

Фото Управління СБУ у Львівській області/Facebook

Читайте також: На Львівщині затримали на хабарі завкафедри одного з вишів

В СБУ додають, що операція проводилася спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції та військовою прокуратурою Західного регіону. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!