Евакуйовані з Уханю: Є шок від дороги та негативу

2689 0
Серед розміщених у Нових Санжарах дворічна дитина.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Серед українців, які повернулися з Уханю – 17 артистів балету з Кривого Рогу. Про це на своїй фейсбук-сторінці написав їхній директор Володимир Богданов.

За його словами, усі здорові, все добре, температури немає, симптомів немає. Є шок від дороги та негативу. 

«Мої 17 артистів з Кривого Рогу прилетіли з Уханя в Україну. Всі здорові, все добре, температури немає, симптомів немає. Є шок від дороги, негативу та дикості людей», – говорить він.

 

Читайте також: Скалецька вирішила приєднатись до евакуйованих з Китаю людей у Нових Санжарах

Нагадаємо, евакуйованих з Уханю українців попри протести мешканців Нових Санжар поселили у місцевому медичному центрі. Серед евакуйованих є  2-річна дитина, про це повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

«Усіх евакуйованих українців з Уханя, серед яких 2-річна дитина, розмістили в медичному центрі Нових Санжар. Територію охороняють правоохоронці. Людей забезпечили індивідуальним харчуванням. Ситуація спокійна. Небезпеки для місцевих немає», – говорить Павло Синєгубов.

Окрім того, на 14-денному карантині перебуває екіпаж літака, троє медиків і один журналіст, які також перебували на борту.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, шо серед евакуйованих є жінка з Львівщини.

Усе про евакуацію українців із Китаю та розміщення їх в Україні читайте в онлайн трансляції Tvoemisto.tv.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!