Політична реклама

Середземноморська кухня корисна діабетикам

1742 0
Вчені виявили, що середземноморська дієта допоможе людям, які страждають від діабету, позбавитися від зайвої ваги і врегулювати рівень цукру в крові.

Відповідно до дослідження, опублікованого в журналі «American Journal of Clinical Nutrition», середземноморська дієта — справжня знахідка для діабетиків. Головне, при цій дієті, рясне вживання фруктів, овочів і бобових, цільного зерна, риби і використання оливкового масла й трав замість вершкового масла та солі, повідомляє vkurse.ua.

Доктор Олубукола Аджай спільно з командою британських учених проаналізували вплив 7 найбільш популярних дієт на рівень цукру в крові та зниження ваги. Вони прийшли до висновку, що середземноморська дієта найефективніша, і найкраще впливає на здоров‘я людей, які страждають від діабету.

До того ж, за допомогою будь-якої іншої дієти неможливо позбутися такої ж кількості ваги.

Також дослідники підтвердили зв’язок між середземноморською дієтою та зниженням ризику розвитку хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона та смерті від серцевого нападу.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!