Шахтарі ДП «Львіввугілля» знову оголосили безстроковий страйк

1860 0
Гірники вимагають виплатити заборговану зарплату та стабілізувати ринки збуту вугілля.

Представники колективів шахт та підприємств ДП «Львіввугілля» на центральній площі Червонограда оголосили про безстроковий страйк. Про це повідомляють на Facebook-сторінці підприємства.

Гірники вимагають виплати заборгованої зарплати, стабілізації ринку збуту вугілля. А в разі невиконання вимог, 13 червня сотні гірників готові пішою ходою пройти Києвом та пікетувати владні структури.

Читайте також: На Львівщині стався обвал в шахті: є загиблі. Доповнено

Додамо, свої вимоги шахтарі скерували до Адміністрації Президента, РНБО, оперативний штаб, КМУ, Верховну Раду, Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

Нагадаємо, що вчора, 10 червня, гірники ДП «Львіввугілля» перекрили трасу біля сіл Воля-Висоцька та Смереків у Жовківському районі Львівщини. Однак протягом дня акції протесту в обох селах закінчилися.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!