Шахти ДП «Львіввугілля» частково відновили роботу після оголошення страйку

2021 0
Гірники отримали ще частину зарплати.

Шахти ДП «Львіввугілля» частково відновили роботу, повідомляє голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець із посиланням на голову первинної організації шахти «Межирічанська» Василя Лесняка.

Роботу відновили, оскільки перші кошти у розмірі 30 млн грн надійшли на рахунок ДП «Львіввугілля», а сьогодні очікують отримати гроші за відвантажене вугілля – 80 млн грн, які також підуть на виплату заробітної плати.

Читайте також: У Держпраці з'ясували причини трагедії на шахті Лісова

За словами Михайла Волинця, у червні домовились поставляти продукцію ДП «Львіввугілля» на «Добротвірську» і «Бурштинську» ТЕС в обсязі 40 тис. тон на суму 100 млн грн та підписали договір поставки. 80 млн, що очікують гірники є частиною цієї домовленості. Роботу не відновила шахта «Степова», гірники якої ще очікують зарплату.

Нагадаємо, минулого тижня гірники ДП «Львіввугілля» оголосили страйк через заборгованості із виплати зарплати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!