Політична реклама

Шампанське та мандарини - найнезбезпечніші новорічні продукти

2088 0
Деякі традиційні продукти можуть зіпсувати, принаймні, один з днів Нового року.

Отже, як зазначає видання "ВКурсе", список найшкідливіших продуктів новорічного столу :

1). Коктейлі — змішування алкогольних і безалкогольних напоїв може надати вам ведмежу послугу. Такі коктейлі маскують смак алкоголю, в результаті випивається більше, сп‘яніння настає швидше й похмілля на ранок — сильніше.

2). Майонез — крім олів’є, на новорічному столі з‘являється безліч страв з майонезом. Лікарі рекомендують або з’їдати такі салати на початку гуляння, або замінити їх на салати з рослинною олією.

3). Шампанське - символ свята, але часто саме воно й стає причиною печії. Тому лікарі рекомендують обмежитися одним келихом під бій курантів і запастися засобами від печії.

4). М‘ясні страви - варто задуматися про те, щоб замінити страви з жирного м’яса на курку або кроля. Та й на гарнір краще вживати овочі, замість картоплі та злаків. Це допоможе уникнути печії й тяжкості.

5). Мандарини — який Новий рік без них? Однак, для людей страждаючих виразками, колітом, гастритом або холециститом вони можуть стати справжньою проблемою, оскільки вони негативно впливають на слизову оболонку шлунку та кишечника.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!