Ще 30 будинків. Де у Львові зведуть нове житло

11264 0
Поблизу Лисиничів, ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» зведе 29 двоповерхових котеджів.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

У Львові на вулиці Тракт Глинянський збудують котеджне містечко. Там планують звести близько 30 двоповерхових будиночків. Учора, 2 квітня на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради погодили видачу містобудівних умов і обмежень компанії ТзОВ «Провесінь-Агроінвест».

Читайте також: Поблизу Львова планують облаштувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

Поблизу Лисиничів, ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» зведе 29 двоповерхових котеджів. Містобудівні умови та обмеження компанія отримала на садибну забудову на вул. Тракт Глинянський, 152.

Територія наледить до зона Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до плану зонування територій  Личаківського району. Активно розбудовувати її розпочали ще у 2019 році.

Під час засідання забудовник запевнив, що як тільки-но у міськраді затвердять детальний план територій, він одразу розпочне зводити школу, садок, також на території містечка буде стадіон, та інші об’єкти інфраструктури.  

Також для потреб котеджного містечка збудують трансформаторну підстанцію.

Також міський голова зауважив, що забудовник не сплатив у повному обсязі інвестиційний внесок. Забудовник ж запевнив, що оплатив інвестиційний внесок за першу чергу будівництва, за другу заплатить після завершення робіт.

Читайте також: Чи можна на львівській телевежі зробити оглядові майданчики

Додамо, що за інформацією із системи YouControl засновником будівельної фірми ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» є Тарас Квасниця (40%), ТзОВ «Будівельна компанія «Нове місто» (50%) та Пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд «Скриня» ТзОВ «Компанія управління активами «Приват Капітал» (10%). Кінцевими  бененефіціарними  власниками фірми ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» вказані троє - Ільчишин Андрій, Добощак Ірина і Квасниця Тарас. 

Візуалізацію надала ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!