Ще чотири земельні ділянки у Львові та околицях виставили на продаж. Перелік

1634 0
Усі чотири ділянки виставили на продаж 26 березня.
Фото умовне

Фото умовне

Управління земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради оголосило продаж чотирьох земельних ділянок у Львові та околицях. Про це йдеться у повідомленні департаменту.  

Ділянка на вул. Північній у Львові

Земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 5,0987 га, що розташована на вул. Північній у Львові, продадуть на аукціоні 9 квітня. Її початкова ціна реалізації становить 43 млн 301 тис. грн. Використовувати ділянку можна для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, категорія земель – землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення. 

Ознайомитись із аукціоном можна – за посиланням.

Ділянка у промзоні «Сигнівка»

Земельну ділянку на вул. Данила Апостола, що за категорією відноситься до земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення, розіграють на аукцоні 23 квітня. Її площа – 2,0532 га, а початкова ціна реалізації – 19 млн 548 тис. грн. 

Ознайомитись із аукціоном можна – за посиланням.

Ділянка у Зарудцях 

Землі житлової та громадської забудови у Зарудцях продадуть «з молотка» вже 23 квітня. Площа ділянки становить 0,1715 га, а початкова ціна реалізації – 600 тис. грн.

Ознайомитись із аукціоном можна – за посиланням.

Читайте також: Де у Львові можуть з'явитися нові торгові центри

Ділянка на вул. Суботівській

Ділянку на вул. Суботівській – вул. Іванни Блажкевич продадуть на аукціоні 23 квітня. Початкова ціна реалізації земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій , енергетики, оборони та іншого призначення становить 4 млн 922 тис. грн.  Її площа – 0,367 га, а її цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

Ознайомитись із аукціоном можна – за посиланням.

Нагадаємо, що також у березні-квітні 2024 року у Львові відбудуться три аукціони, два з продажу об’єктів Фонду державного майна України та один приватний. 

Володимир Федорович

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!