Київ

Ще на двох вулицях в Києві прорвало водопровідні труби

542 0
Причиною аварій називають морози
Фото: КП «Київводоканал»

Фото: КП «Київводоканал»

На  вулиці Великій Васильківській та Оболонській через зниження температури лопнули водопровідні труби. Про це повідомляє КМДА.

Рух вул. Оболонською на ділянці від вул. Волоської до вул. Межигірської перекрито через аварію на водопроводі, на місці працюють дорожники та фахівці «Київводоканалу».

Крім того, витік води стався напередодні на вулиці Великій Васильківській. Пошкодження водопровідної магістралі, локалізували увечері 8 січня.

У столичній владі пояснюють аварійні ситуації впливом негоди та сильного зниження температури повітря.

«Стрімке й суттєве похолодання та різка зміна температури ґрунту спричинили збільшення кількості аварій, особливо на ділянках мереж із найбільшими термінами експлуатації», - йдеться у повідомленні.

Раніше на Борщагівці у Києві сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Вода витекла на проїжджу частину, перетворивши її на ковзанку.

Як повідомили у КМДА трубопровід на бульварі Жуля Верна відремонтували і відновили водопостачання споживачам.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!