Київ

На Борщагівці в Києві прорвало водогін, вулиця перетворилась на ковзанку

606 0
Два будинки в місті залишились без водопостачання

Ввечері на Борщагівці у Києві сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Вода витекла на проїжджу частину. Про це повідомляє КМДА.

Пошкодження мережі холодного водопостачання з витоком води на проїжджу частину сталося на бульварі Жуля Верна. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік. Без води залишилися 2 житлові будинки.

На місці працюють фахівці “Київавтодору”, щоб ліквідувати підтоплення та забруднення проїжджої частини і дати можливість аварійній бригаді “Київводоканалу” узятися до ремонту водопроводу. Враховуючи аварійну ситуацію та складні погодні умови дорожники здійснюють додаткову обробку бульвару, щоб забезпечити безпечний рух транспорту.

Зазначається, що роботи з ремонту водопроводу виконуватимуть на зеленій зоні, без обмеження руху транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!