Третю частину вулиці Шевченка у Львові відремонтують за майже 200 млн гривень

3795 0
Попередня вартість робіт становить 194,7 млн грн.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові оголосили тендер на реконструкцію вулиці Шевченка – на відрізку від Ярослава Мудрого до Залізничної. Йдеться про третю частину вул. Шевченка. Про це йдеться на сайті електронних продажів Prozorro.

Попередня вартість робіт становить 194,7 млн грн. Замовником є ЛКП «Львівавтодор«. Відповідно до тендеру, кінцевий термін подання пропозицій спливає 9 березня. Аукціон запланований на 14 квітня 2021 року.

Читайте також: Автостанцію від Янівського кладовища перенесуть на новозбудоване квазікільце

Нагадаємо, у Львові завершили ремонт вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. 

Залишається найскладніша ділянка – від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Тут ремонтні роботи планують розпочати орієнтовно у березні. У міськраді запевняють, що паралельно готуватимуть документацію із реконструкції вул. Залізничної, яка дає можливість швидше з центру виїжджати у район Рясне.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!